Dakdekker Angeren

Op zoek naar een dakbedekkingsbedrijf in Angeren?

Dakbedekkingsbedrijf Theda-Dak is dé specialist op het gebied van dakwerken. Als dynamisch en ervaren bedrijf nabij Angeren verzorgen wij totaaloplossingen op het gebied van dakbedekkingen. Hierbij kunt u denken aan een bitumineuze of een epdm dakbedekking. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees er dan meer over op onze website, of neem contact met ons op.

Al meer dan twaalf jaar dé specialist

Wij zijn al meer dan twaalf jaar gespecialiseerd in dakrenovatie en dakisolatie in Angeren. Sinds onze oprichting hebben wij dan ook tal van projecten uitgevoerd voor diverse klanten. Wij richten ons zowel op particulieren als op aannemers. Ons bedrijf werkt al jarenlang met een team van echte ervaren vakmensen. Zij kunnen een dak snel, efficiënt en correct renoveren en isoleren in Angeren. Een dakdekker van Theda-Dak brengt ieder dak weer in een topconditie.

Perfecte dakbedekking voor een plat dak

Wist u dat een slecht onderhouden of verrot dak leidt tot minder woon- of werkcomfort? Als een dak in een slechte conditie is, dan verliest uw woning veel warmte. Dit is niet alleen erg vervelend, maar het zorgt ook nog eens voor stijgende energiekosten. Theda-Dak nabij Angeren kan de conditie van uw dak verbeteren door een epdm dakbedekking aan te brengen. Dit is een duurzame bedekking van een sterke, waterdichte kunststof. Deze dakbedekking voor plat dak biedt u tal van voordelen. Zo is een epdm dakbedekking:

 • Bestand tegen ozon- en Uv-stralen
 • Wortelvast
 • Rotbestendig
 • Bestand tegen chemische stoffen
 • Duurzaam

Met een epdm dakbedekking kunnen wij een plat dak isoleren. Hiermee kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit materiaal gaat ruim 40 jaar mee. Het heeft bijna geen onderhoud nodig dus u heeft er haast geen omkijken naar. U kunt dus jarenlang genieten van een optimaal woon- of werkcomfort.

groen dakdekking lood

Wij zijn uw dakdekker in Angeren

Zoekt u een dakdekker in Angeren? Maak dan vandaag nog een afspraak met Theda-Dak voor meer informatie. Wij komen graag eens bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden die wij u bieden. Daarnaast ontvangt u dan een geheel vrijblijvende offerte van ons. Wij zijn bereikbaar via 026 – 325 58 93 of maak een afspraak met ons via het contactformulier op de website. Theda-Dak hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Als u ons inzet voor een dakrenovatie in Angeren, dan zorgen wij er dan ook voor dat wij u een perfecte service bieden.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2023. Theda Dak B.V Sitemap