EPDM – dakbedekking

Wij brengen een ijzersterke epdm dakbedekking aan

Theda-Dak renoveert uw dak door hier een ijzersterke epdm dakbedekking op aan te brengen. Wij zijn een zeer ervaren dakspecialist. Voor ieder dak bieden wij wel een oplossing. Ons bedrijf richt zich onder meer op het aanbrengen van kunststof dakbedekkingen, zoals een epdm kunststof dakbedekking. Meer weten? Bel gerust: 026 – 325 58 93.

Een verbetert woon- of werkcomfort

Wanneer uw dak in een slechte conditie is dan heeft dit invloed op uw woon- en werkcomfort. Met een dak dat slecht is onderhouden, verliest u veel warmte. Dit leidt tot hoge energiekosten. Theda-Dak zorgt ervoor dat uw dak snel weer in een perfecte conditie wordt gebracht. Dit doen wij door epdm, kunststof dakbedekking op uw dak aan te brengen. Hiermee verbeteren wij direct uw woon- of werkcomfort.

Ontdek de voordelen van epdm

Epdm is een afkorting van ethyleen propyleen dieen monomeer. Dit is een hightech synthetisch rubber. Een epdm, kunststof dakbedekking wordt op maat gemaakt. Het materiaal wordt op maat gesneden en hierdoor past het precies op uw dak. Zo is het risico op lekkage een stuk kleiner. Epdm is in zijn geheel onderhoudsvrij, volledig recyclebaar en het hele jaar beloopbaar. Verder bezit epdm nog een aantal andere voordelen. Zo is het:

 • Erg elastisch
 • Rotbestendig
 • Duurzaam
 • Bestand tegen weers- en ozoninvloeden
 • Wortelbestendig
 • Blijvend elastisch bij temperatuurschommelingen

Onze dakdekker brengt een epdm, kunststof dakbedekking aan met een speciale lijm en een dakprimer. Deze dakbedekking is gemaakt van synthetisch rubber dat wortelbestendig is. Hierdoor vormt het een ideale ondergrond voor u als u iets groens wilt toevoegen aan uw dak.

EPDM - dakbedekking

Geniet jarenlang van uw dak

Onze dakdekkers kunnen elk plat en schuin dak isoleren met epdm. Hiermee isoleren wij uw dak volledig en het heeft weinig onderhoud nodig. U kunt er dan ook jarenlang van genieten zonder dat u er omkijken naar heeft.

Wilt u een epdm dakbedekking? Maak nu een afspraak met ons!

Wilt u dat Theda-Dak een epdm, kunststof dakbedekking op uw dak aanbrengt? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of bel naar 026 – 325 58 93. Als klantgericht bedrijf garanderen wij u een waterdichte, duurzame epdm dakbedekking.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap