Dakdekker

Zoekt u een dakdekker?

Zoekt u een gespecialiseerde dakdekker, omdat u uw dak wilt laten renoveren? Dan bent u bij Theda-Dak aan het goede adres. Als veelzijdig en flexibel bedrijf verzorgen wij alles wat er komt kijken op het gebied van dakbedekkingen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in bitumineuze en kunststof dakbedekkingen en lood- en zinkwerken.

Wij zijn een ervaren dakbedekkingsbedrijf

Theda-Dak is al meer dan twaalf jaar actief als dakbedekkingsbedrijf. Wij werken voor diverse klanten, zoals vaste aannemers en particulieren. Ons team bestaat uit professionele dakdekkers met een ruime ervaring. Een dakdekker van ons team voert onder meer de volgende werkzaamheden uit:

 • Het aanbrengen van bitumineuze dakbedekkingen
 • Het aanbrengen van kunststof dakbedekkingen
 • Het uitvoeren van lood- en zinkwerken
 • Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden

Een dakdekker onderhoud, renoveert en repareert uw dak of legt uw nieuwe dak. Dit kan een plat of een schuin dak zijn. Onze dakdekkers brengen een epdm of een bitumineuze dakbedekking aan.

EPDM

Epdm dakbedekking

Epdm is een afkorting van de kunststof ethyleen propyleen dieen monomeer. Het is hightech synthetisch rubber. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het helemaal op maat gemaakt kan worden. Hierdoor past het precies op uw dak. Epdm is erg sterk materiaal. Het is duurzaam, geheel onderhoudsvrij en volledig recyclebaar. Een dakdekker van Theda-Dak kan een epdm dakbedekking op uw dak aanbrengen. Dit doet hij met speciale lijm en dakprimer. Epdm kan zowel op een schuin als plat dak worden aangebracht.

Bitumen dakbedekking

Als het niet mogelijk is om epdm op uw dak aan te brengen, dan kiest onze dakdekker voor bitumen. Dit materiaal wordt ook wel dakleer genoemd. Bitumen is ontstaan tijdens de productie van ruwe olie. Het is ijzersterk, waterdicht, bestand tegen chemische stoffen en het heeft een grote kleefkracht. Bitumen is zeer geschikt voor platte daken, zoals veranda’s, aanbouwen, schuren en dakkapellen.

Wilt u een dakdekker van Theda-Dak inschakelen?

Wilt u graag een dakdekker van Theda-Dak inschakelen voor een dakrenovatie? Maak dan nu een afspraak met ons. Wij komen dan snel bij u langs om u een advies op maat te geven en u een vrijblijvende offerte te overhandigen. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website of bel naar 026 – 325 58 93. Ons dakbedekkingsbedrijf staat bekend om de veelzijdigheid in dienstverlening. Ervaar zelf onze goede service en maak snel een afspraak met een dakdekker van Theda-Dak.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap