Projecten

Industrie

Bij een garagebedrijf in Oosterhout is de complete dakbedekking in 10 dagen gerealiseerd door Theda-Dak. Dat dit een prestigeproject was blijkt uit de bijzondere vorm van het dak dat in een relatief korte tijdsbestek gerealiseerd is. Bij de realisatie is gebruik gemaakt van kunststof roeven. Dit maakt het dak sterk en duurzaam.

Monument

Theda-Dak heeft een rot dak van een monumentaal pand in Druten gerenoveerd. Daar is gebruik gemaakt van een combinatie van Bitumen, Singles en EPDM. Deze waterdichte combinatie is dusdanig aangebracht dat de monumentale staat van het pand behouden is gebleven.

Commercieel

Voor een klant in Baarn heeft Theda-Dak de dakbedekking van de uitbreiding van een cosmeticawinkel verzorgd. Daarbij is gebruik gemaakt van 470K24 Bitumineuze dakbedekkingen en gemineraliseerde 460P60 dakbedekkingmaterialen. Gemineraliseerd 460P60 laat zich als onderlaag mechanisch bevestigen op een schroefbare ondergrond (staal/hout). 460P60 is geschikt bij losliggende systemen waarbij de dakconstructie het gewicht van de ballastlaag kan dragen. o.

Nieuwbouw

Voor een nieuwbouwproject waarbij een appartementencomplex gerealiseerd is in het hartje van het Spijkerkwartier in Arnhem, heeft Theda-Dak de complete dakbedekking uitgevoerd. Deze dakbedekking bestaat uit meerdere lagen. Eén van deze lagen is 470K14. Bekijk het project hieronder in Google Street View!.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap