Dakwerken

Uw specialist in dakwerken

Theda-Dak is al meer dan twaalf jaar gespecialiseerd in dakwerken. Wij zijn dan ook een veelzijdig dakbedekkingsbedrijf dat diverse soorten dakwerken aanbiedt. Ons bedrijf verzorgt totaaloplossingen op het gebied van dakbedekkingen. Wilt u meer weten over onze diensten? Maak dan eens een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek. Bel: 026 – 325 58 93.

Wij brengen uw dak weer in een goede conditie

Ons dakbedekkingsbedrijf is al ruim twaalf jaar actief op het gebied van dakwerken. Wij werken met echte vakmensen die over een ruime ervaring beschikken. Een dakdekker van ons bedrijf brengt uw dak al snel weer in een topconditie. Iets waarmee uw woon- of werkcomfort ook weer wordt verbeterd.

Veelzijdige diensten

Theda-Dak staat bekend om zijn veelzijdigheid van diensten. Op het gebied van dakwerken voeren wij dan ook diverse werkzaamheden uit. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanbrengen en uitvoeren van:

 • Bitumineuze dakbedekkingen
 • Epdm dakbedekkingen
 • Isolatiewerkzaamheden
 • Lood- en zinkwerkzaamheden

Met onze dakwerken leveren wij vakwerk van een hoogstaande kwaliteit. Wij werken uitsluitend met materialen van kwaliteit en echte vakmannen. Als u ons inschakelt voor een dakrenovatie dan zijn wij vanaf het begin tot aan de oplevering uw aanspreekpunt.

Dakwerken

Bitumineuze dakbedekking

Heeft u een plat of licht hellend dak? Dan kunnen wij de conditie van uw dak verbeteren met bitumen. Dit is watervast materiaal dat een optimale bescherming biedt voor elk plat dak. Een bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. U kunt hier ruim 20 jaar van genieten, zonder dat u er veel omkijken naar heeft.

Epdm dakbedekking

Naast bitumen kunt u ook kiezen voor een epdm dakbedekking. Dit is ideaal materiaal voor op ieder dak. Het heeft weinig onderhoud nodig, is duurzaam, waterdicht en werkt isolerend. Een epdm dakbedekking gaat meer dan 40 jaar mee. Hier kunt u dus heel lang van profiteren. Theda-Dak kan een epdm dakbedekking op zowel een plat als een schuin dak aanbrengen.

Meer weten over onze dakwerken? Bel ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij met onze dakwerken bieden? Maak dan nu een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag eens bij u langs om u een uitgebreid advies te geven. U kunt een afspraak met ons maken via het contactformulier op de website. Verder zijn wij ook bereikbaar via 026 – 325 58 93 en .

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap