Plat dak isoleren

Wilt u een plat dak isoleren?

Wilt u binnenkort een plat dak isoleren? Dan doen de dakdekkers van Theda-Dak dit voor u. Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren dakdekkers. Voor ieder probleem bieden wij een oplossing. Als wij uw dak renoveren of isoleren dan verzekeren wij u dat wij hiermee uw woon- of werkcomfort flink verbeteren. Wanneer wij uw dak isoleren dan doen onze dakdekkers dit snel, efficiënt en zeer vakkundig. Zo zorgen wij ervoor dat u al snel kunt genieten van uw nieuwe dak. Meer weten? Bel: 026 – 325 58 93.

Bitumen dakbedekking

Een andere oplossing die wij als dakbedekking bieden als wij een plat of licht schuin dak renoveren of isoleren is bitumen. Dit materiaal is ontstaan tijdens de productie van ruwe olie. Het staat ook wel bekend als dakleer. Het werkt isolerend, heeft een grote kleefkracht, is bestand tegen chemische stoffen en is ijzersterk. Bitumen is vooral geschikt voor aanbouwen, veranda’s, schuren en dakkapellen.

Ontdek de voordelen van een epdm dakbedekking

Wij kunnen een plat of licht hellend dak renoveren of isoleren door hier een epdm dakbedekking op aan te brengen. Epdm staat voor ethyleen propyleen dieen monomeer. Het is synthetisch rubber dat helemaal op maat gemaakt kan worden. Hierdoor past het dan ook perfect op uw dak. Epdm is herbruikbaar, onderhoudsvrij en erg sterk. Het gaat meer dan 40 jaar mee en u heeft er nauwelijks omkijken naar. Verder is dit materiaal:

 • Elastisch
 • Duurzaam
 • Wortelbestendig
 • Blijvend elastisch bij temperatuurschommelingen
 • Rotbestendig
 • Het hele jaar beloopbaar

Een epdm dakbedekking wordt aangebracht met een speciale lijm en een dakprimer. Aangezien deze dakbedekking gemaakt is van synthetisch, wortelbestendig rubber vormt het een ideale ondergrond voor groen. U kunt uw dak dus voorzien van gras of plantjes.

Plat dak isoleren

Bel ons om uw plat dak te renoveren of te isoleren

Wilt u dat wij een plat dak voor u renoveren of isoleren? Maak dan nu een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij komen snel eens bij u langs om u dan meer te vertellen. Daarnaast bieden wij u dan een vrijblijvende offerte aan. Aangezien deze geheel vrijblijvend is, zit u nergens aan vast. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op deze website of bel naar 026 – 325 58 93. Als servicegericht bedrijf garanderen wij u dat wij een plat dak isoleren dat volledig waterdicht is.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap