Dakrenovatie

Wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren?

Theda-Dak voert een dakrenovatie voor u uit. Als veelzijdig en dynamisch bedrijf bieden wij diverse oplossingen op het gebied van dakbedekkingen. Wij beschikken over een ruime ervaring van meer dan twaalf jaar. Ons team bestaat uit echte vakmannen die een dakrenovatie snel en efficiënt uitvoeren. U kunt dus al snel genieten van meer woon- of werkcomfort.

Stel de renovatie niet te lang uit

Als uw dakbedekking zijn beste tijd heeft gehad dan is het nodig om een renovatie uit te voeren. Het is een advies om deze niet te lang uit te stellen. Uw dak is namelijk zeer kwetsbaar. Als het door ouderdom of verrotting nog verder wordt aangetast, dan kunnen de kosten van de renovatie nog eens flink oplopen. Bovendien kan een verrot of verouderd dak ook de constructie van uw woning of bedrijfspand aantasten.

Epdm dakbedekking

Als wij een dakrenovatie uitvoeren dan brengen wij een epdm dakbedekking aan op uw dak. Dit is hightech synthetisch rubber dat op maat is gemaakt. Het past dan ook precies op uw dak. Epdm is sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en recyclebaar. Dankzij een dakrenovatie met een epdm dakbedekking kunt u weer jarenlang van uw dak genieten.

Dakrenovatie

Snel weer genieten van een nieuw, waterdicht dak

Theda-Dak kan een dakrenovatie uitvoeren. Hierbij vervangen wij uw dakbedekking gedeeltelijk of volledig. Uw woning of bedrijfspand is dan weer jarenlang beschermt. Voordat onze dakdekker een dakrenovatie uitvoert, controleert deze eerst de conditie van uw dak. Afhankelijk hiervan brengt hij een advies uit. Daarnaast leggen wij een vrijblijvende offerte voor. Als u hiermee akkoord gaat dan wordt de renovatie snel uitgevoerd. Dit doen wij geheel naar uw wensen. Wij garanderen u dat u snel kunt genieten van een nieuw, waterdicht dak.

Meer weten over dakrenovatie?

Wilt u Theda-Dak inschakelen voor een dakrenovatie? Bel ons dan vandaag nog voor het maken van een afspraak. Wij komen dan snel bij u langs om de conditie van uw dak te controleren en u te voorzien van een advies. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website of door te bellen naar 026 – 325 58 93. Wij zijn een veelzijdig dakbedekkingsbedrijf dat bekend staat om haar diverse dienstverlening. Maak snel een afspraak met ons voor een dakrenovatie.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap