Dakdekker Arnhem

Op zoek naar een dakbedekkingsbedrijf in Arnhem?

Zoekt u een dakbedekkingsbedrijf in Arnhem dat een dakrenovatie kan uitvoeren? Dan bent u bij Theda-Dak aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren dakbedekkingsbedrijf bij Arnhem dat is gespecialiseerd in bitumineuze en kunststof dakbedekkingen en lood- en zinkwerken. Ons bedrijf bestaat uit een team van echte dakdekker professionals. Dit zijn allemaal ervaren vakmannen die een project perfect opleveren. Van nieuwe dakbedekking voor een plan dak tot het renoveren van een bestaand dak, onze dakdekkers zijn van alle markten thuis.

Dakbedekking plat dak en schuin dak

Theda-Dak is een dakbedekkingsbedrijf nabij Arnhem met een ruime ervaring. Wij beschikken dan ook over voldoende kennis om ieder soort dak te bedekken. Zo kunnen wij zowel een schuin als een plat dak isoleren. Dit doen wij met epdm of bitumen. Een epdm dakbedekking is waterdicht, werkt isolerend en heeft weinig onderhoud nodig. Het gaat bovendien erg lang mee. U kunt hier ruim 40 jaar van profiteren.

Dakdekker Arnhem

Ontvang een vrijblijvende offerte

Als u een ervaren dakdekker zoekt dan kunt u dus uitstekend bij ons terecht. Wij voeren altijd eerst een controle uit voordat wij uw dak renoveren. Hierbij beoordelen wij de staat van uw dak. Vervolgens brengen wij u een advies en een vrijblijvende offerte uit. Als u hiermee akkoord gaat dan plannen wij, samen met u, tijd in om het dak van een nieuwe bedekking te voorzien.

Tal van dakwerkzaamheden

Theda-Dak is een veelzijdig bedrijf nabij Arnhem dat diverse soorten werkzaamheden uitvoert voor tal van klanten. Zo werken wij zowel voor particulieren als aannemers. Wat betreft onze dakwerken kunt u ons inschakelen voor onder meer:

 • Isolatiewerkzaamheden
 • Lood- en zinkwerkzaamheden
 • Kunststof dakbedekkingen
 • Bitumineuze dakbedekkingen

Met onze dakwerken staan wij voor een waterdichte garantie. Dit houdt in dat wij een dakbedekking aanbrengen welke optimaal isoleert, waterdicht is en tegen een stootje kan. Wij zorgen ervoor dat u meer woon- of werkcomfort ervaart.

Wilt u Theda-Dak bij Arnhem inschakelen? Bel of mail ons nu!

Denkt u erover om ons dakbedekkingsbedrijf bij Arnhem in te schakelen? Bel of mail ons dan direct voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij komen graag eens bij u langs om u te adviseren en u een vrijblijvende offerte aan te bieden. U kunt ons bereiken via het contactformulier of bel naar 026 – 325 58 93. Wanneer wij een dakrenovatie voor u uitvoeren dan nemen wij werkelijk alle zorg uit handen. Wij beheren dan het gehele proces. Dit betekent dus dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Ons dakbedekkingsbedrijf in Arnhem verzekert u dat onze dakdekker zorgt voor een waterdichte dakisolatie en dakrenovatie.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap