Dakdekker Duiven

Op zoek naar een professioneel dakdekkersbedrijf in Duiven?

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Duiven? Maak dan eens een afspraak met Theda-Dak. Wij zijn een dynamisch en ervaren dakbedekkingsbedrijf bij Duiven dat totaaloplossingen verzorgt op het gebied van dakbedekkingen. Ons bedrijf timmert al meer dan twaalf jaar aan de weg en beschikt dan ook over een ruime ervaring. Meer weten over onze werkzaamheden? Maak dan eens een afspraak met ons.

Epdm dakbedekking

Epdm staat voor ethyleen propyleen dieen monomeer. Dit is ijzersterk en waterdicht kunststof materiaal. Het voordeel van epdm is dat het zeer duurzaam is en weinig onderhoud vraagt. Het is naadloos en elastisch materiaal. Dankzij de elasticiteit kan epdm dakbedekking goed worden blootgesteld aan pittige weersomstandigheden. Het scheurt ook niet uit en u heeft er weinig onderhoud aan. Uw dak gaat ruim 40 jaar mee zonder dat u er veel omkijken naar heeft.

Dakbedekking plat dak Duiven

Theda-Dak bij Duiven kan een plat dak isoleren met bitumen. Dit is waterdicht materiaal waardoor het ideaal te gebruiken is als dakbedekking voor een plat dak in Duiven en omstreken. Hiermee is uw dak bestand tegen ruwe weersomstandigheden. U heeft dan geen last van isolatieproblemen. Daarnaast is bitumen goed bestand tegen temperatuursveranderingen en veroudering. Verder vergt het weinig onderhoud en is het duurzaam materiaal. Zo gaat bitumen ruim twintig jaar mee. Deze dakbedekking is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Dakdekker Duiven - dakbedekking plat dak Duiven

Een veelzijdig bedrijf

Theda-Dak bij Duiven is een veelzijdig bedrijf. Wij voeren diverse werkzaamheden uit voor tal van klanten. Zo werken wij voor zowel particulieren als aannemers. Op het gebied van dakwerken bestaan onze diensten onder meer uit het aanbrengen en uitvoeren van:

 • Isolatiewerkzaamheden
 • Bitumineuze dakbedekkingen
 • Kunststof dakbedekkingen
 • Lood- en zinkwerkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn dan ook zeer divers. Zo brengen wij onder meer epdm en bitumen dakbedekkingen aan. Met deze bedekkingen bieden wij u een waterdichte garantie.

Op zoek naar een ervaren dakdekker in Duiven? Bel of mail ons nu!

Op zoek naar een ervaren dakdekker in Duiven? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Dit kunt u doen via het contactformulier op deze website of door te bellen naar 026 – 325 58 93. Wij komen graag eens bij u langs om u meer informatie te geven over de mogelijkheden die wij u bieden. Als servicegericht dakdekkersbedrijf nemen wij alle zorg uit handen. Vanaf het moment dat u akkoord gaat met de offerte tot aan de oplevering van uw nieuwe dak. Wij staan bekend om onze veelzijdige diensten en onze goede service. Of het nu gaat om de dakbedekking van een plat dak in Duiven of als je op zoek bent naar een dakdekker in een andere plaats, wij staan altijd voor u klaar. Ontdek dit zelf en maak nu een afspraak met ons voor een dakrenovatie in Duiven.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap