Dakdekker Elst

Op zoek naar een dakbedekkingsbedrijf in Elst?

Bent u op zoek naar een bedrijf in Elst dat een dakrenovatie kan uitvoeren? Dan kunt u hiervoor terecht bij Theda-Dak. Als dynamisch, veelzijdig en ervaren dakbedekkingsbedrijf nabij Elst zijn wij dé specialist op het gebied van dakbedekkingen. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor een bitumineuze of epdm dakbedekking. Meer weten? Maak dan een afspraak via 026 – 325 58 93.

Ervaring in dakwerk

Wij beschikken over een ruime ervaring van meer dan twaalf jaar. Ons dakbedekkingsbedrijf bij Elst werkt met echte professionals die hart hebben voor hun werk. Het zijn allemaal zeer ervaren vakmannen die een project opleveren naar de wensen van een klant. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat werkt voor zowel particulieren als aannemers. U kunt ons onder meer inzetten voor een dakrenovatie of dakisolatie.

Dakbedekking plat dak of schuin dak

Wij kunnen een schuin en een plat dak isoleren met een epdm dakbedekking. Dit staat voor ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Epdm is ijzersterk kunststof dat waterdicht is. Dit materiaal kent tal van voordelen. Zo is het:

 • ongevoelig voor UV- en ozon-stralen
 • bestand tegen chemische stoffen, zoals zuren, logen en zouten
 • erg elastisch, waardoor de hoeken en randen goed opgevuld kunnen worden
 • rotbestendig
 • wortelvast
 • bestand tegen weersinvloeden
 • duurzaam

Dakdekker Elst

Als u kiest voor een epdm dakbedekking van Theda-Dak dan kiest u voor een hoogwaardige kwaliteit. Het scheurt niet en heeft haast geen onderhoud nodig. Zo gaat uw dak ruim 40 jaar mee en heeft u er bijna geen omkijken meer naar.

Op zoek naar een dakdekker in Elst? Maak nu een afspraak met ons!

Bent u op zoek naar een dakdekker in Elst? Maak dan nu nog een afspraak met ons voor meer informatie of het uitvoeren van een dakrenovatie. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op deze website en via het telefoonnummer 026 – 325 58 93. Wij komen snel bij u langs om u van een uitgebreid advies te voorzien. Tevens ontvangt u dan ook een vrijblijvende offerte van ons. Wij zijn een servicegericht en klantvriendelijk dakbedekkingsbedrijf in Elst. Wij zorgen er dan ook voor dat u een perfecte service krijgt. Theda-Dak garandeert u dan ook dat u al snel geniet van meer woon- of werkcomfort.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap