Dakdekker Gendt

Vind een dakdekkersbedrijf in Gendt

Theda-Dak bij Gendt is gespecialiseerd in dakwerken. Wij zijn een jong dakbedekkingsbedrijf bij Gendt dat totaaloplossingen verzorgt op het gebied van dakbedekkingen. Zo zijn wij veelzijdig in onze dienstverlening. Wij richten ons op zowel aannemers als particulieren en wij zijn dé specialist op het gebied van kunststof en bitumineuze dakbedekkingen.

Al ruim twaalf jaar een specialist

Theda-Dak bij Gendt is al ruim twaalf jaar actief op het gebied van dakrenovatie en dakisolatie. Wij werken al jarenlang met een vast team van echte vakmannen. Dit zijn ervaren professionals die een dak snel en efficiënt kunnen renoveren en isoleren. Zij brengen ieder dak weer in een topconditie.

Veelzijdige werkzaamheden

Wij staan bekend om onze veelzijdige dienstverlening. Zo kunnen wij bouwmaterialen toepassen waarmee een dakrenovatie deels gesubsidieerd wordt. Hierdoor kunt u dus flink wat kosten besparen. Wat betreft onze dakwerken bestaan onze werkzaamheden onder andere uit het uitvoeren en aanbrengen van:

 • Kunststof dakbedekkingen
 • Bitumineuze dakbedekkingen
 • Isolatiewerkzaamheden
 • Lood- en zinkwerkzaamheden

Als u ons inzet voor een dakisolatie- of renovatie bij Gendt dan komen wij eerst bij u langs voor een inspectie. Hierbij analyseren wij de conditie van uw dak. Aan de hand daarvan brengen wij een advies en een vrijblijvende offerte uit. Als u hiermee akkoord gaat dan prikken wij, in overleg met u, een datum om de dakisolatie- of renovatie uit te voeren. Hierbij nemen wij u alle zorgen uit handen. Wij beheren het gehele proces: vanaf het bieden van de offerte tot aan de professionele oplevering.

Dakdekker Gendt

Dakbedekking plat dak of schuin dak

Wij kunnen voor u een plat dak isoleren. Onze dakdekker kan hierbij een epdm dakbedekking aanbrengen. Dit kunststof materiaal is waterdicht en ijzersterk. Het is dan ook ideaal materiaal als dakbedekking voor een plat dak. Een groot voordeel van een epdm dakbedekking is dat het weinig onderhoud vraagt, milieuvriendelijk is en maar liefst 40 tot 50 jaar meegaat.

Op zoek naar een dakdekker in Gendt? Maak nu een afspraak

Op zoek naar een dakdekker in Gendt? Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de website of bel naar 026 – 325 58 93. Als professioneel dakbedekkingsbedrijf zijn wij zeer servicegericht. Onze service houdt niet op na de oplevering. Ook daarna staat wij nog voor u klaar. Ervaar snel zelf onze service en maak een afspraak met Theda-Dak in Gendt.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap