Groendak

Uw specialist in groendaken

Voor het omtoveren van uw dak tot een groendak bent u bij Theda-Dak aan het juiste adres. Wij hebben al ruim 12 jaar ervaring in dakbedekking en bieden voor ieder dak een oplossing. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen die snel en efficiënt te werk gaan. Hierdoor kunt u snel genieten van uw nieuwe dakterras of groendak.

Uw nieuwe buitenkamer, het dakterras

Daken worden tegenwoordig vaker als leefdak ingericht. Het is een verlengstuk van uw huidige woonruimte. Een groendak van Theda-Dak zal er altijd strak uitzien. Doordat de tegels op verstelbare tegeldragers worden gelegd, kunnen deze altijd worden bijgesteld. Er ontstaat een ruimte onder de tegels, waardoor er een luchtisolatie gecreëerd wordt. Dit komt de levensduur van isolatie en de waterdichte laag ten goede. Ook kunnen er bijvoorbeeld buizen of andere dakvoorzieningen worden weggewerkt onder de tegels.

Groendak, duurzaam en milieuvriendelijk

Naast het aanleggen van een dakterras, kunt u ook kiezen voor een groendak. Dit is goed voor geluidsisolatie, het verlengt de levensduur van uw dakbedekking en het is toepasbaar op platte en lichthellende daken. Er is keuze uit verschillende soorten systemen, namelijk:

 • Royal Sedum Cassette, vanaf dag één een mooi groendak
 • FlorDepot®, licht van gewicht en een goede drainage
 • Royal Green Roof System, een snelle drainage en meteen groen

Theda-Dak zorgt voor een levendig en groen dakterras die u kunt gebruiken als complete leefomgeving.

groendak

Meer weten over een groendak van Theda-Dak?

Bent u geïnteresseerd in de aanleg van een groen en levendig dak? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op via 026-325 58 93 of stuur een e-mail naar: .

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap