Dakdekker Huissen

Vind hier een dakdekker in Huissen

Voor een dakdekker in Huissen bent u bij Theda-Dak helemaal op de juiste plek. Als dynamisch bedrijf nabij Huissen verzorgen wij voor u alles op het gebied van dakbedekkingen. Wij zijn dé specialist in dakwerken en richten ons onder meer op kunststof en bitumineuze dakbedekkingen en lood- en zinkwerken.

Wij brengen een epdm dakbedekking aan

Epdm dakbedekking bevat materiaal dat lijkt op rubber. Het is ijzersterk, waterdicht en zeer duurzaam. Het vraagt weinig onderhoud en gaat zeer lang mee. Daarnaast is epdm te hergebruiken. Hierdoor is het erg milieuvriendelijk materiaal. Wij kunnen een epdm dakbedekking uitvoeren op alle soorten daken.

Is uw dak in een slechte conditie?

Is uw dak in een slechte conditie? Dan voeren onze vakmannen een perfecte dakrenovatie uit. Zij brengen uw dak in Huissen weer in een optimale conditie. Hiermee verbeteren zij niet alleen uw dak, maar ook uw wooncomfort. Met een slecht onderhouden dak verliest u veel warmte en dit leidt ook weer tot erg hoge energiekosten. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer in een perfecte staat wordt gebracht. Dit doen wij door een epdm of bitumineuze dakbedekking op uw dak aan te brengen.

Dakdekker Huissen

Dakbedekking plat dak

Een bitumen dakbedekking is een speciale vorm van dakbedekking. Hiermee kunnen wij een plat dak isoleren. Bitumen biedt een watervaste bescherming voor een plat dak. Het materiaal is ontstaan tijdens de productie van ruwe olie. Het is een waterdicht product en is dan ook ideaal te gebruiken als dakbedekking op een plat dak. Daarnaast is bitumen ook weer goed bestand tegen chemische stoffen. Bitumineuze dakbedekking wordt meestal aangebracht op kantoorpanden, dakkapellen, garages en tuinhuizen.

Bent u op zoek naar een dakdekker in Huissen? Maak nu een afspraak!

Op zoek naar een dakdekker in Huissen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Wij zijn bereikbaar via 026 – 325 58 93 en . Of stel uw vraag via het contactformulier op deze website. Als klantgericht bedrijf nabij Huissen vinden wij het belangrijk om u de juiste service te bieden. Als u een afspraak met ons maakt, komen wij eerst bij u langs om u dak te analyseren. Vervolgens bieden wij u een advies op maat en een offerte. Als u hiermee akkoord gaat dan zorgt ons dakdekkersbedrijf in Huissen ervoor dat uw dak snel in een goede conditie wordt gebracht.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap