Dakdekker Lingewaard

Op zoek naar een dakdekker in Lingewaard?

Bent u op zoek naar een dakdekker in Lingewaard, omdat u uw dak wilt laten renoveren? Dan bent u bij Theda-Dak op de juiste plek. Wij zijn een veelzijdig en jong bedrijf dat totaaloplossingen verzorgt op het gebied van dakbedekkingen. Ons team is onder meer gespecialiseerd in bitumineuze en kunststof dakbedekkingen en lood- en zinkwerken.

Al meer dan twaalf jaar ervaring

Theda-Dak nabij Lingewaard is al meer dan twaalf jaar actief op het gebied van dakbedekkingen. Wij werken met een vast team van echte professionals. Dit zijn vakmannen die over een ruime ervaring beschikken. Zij kunnen uw dak dan ook weer in een perfecte conditie brengen. Wij voeren werkzaamheden uit voor zowel aannemers als particulieren.

Uw wooncomfort verbeteren

De vakmannen van Theda-Dak kunnen uw dak weer in een goede conditie brengen. Door dit te doen, wordt uw wooncomfort flink verbeterd. Met een slecht onderhouden dak verliest u veel warmte. Uw woning is slecht geïsoleerd en dit zorgt voor hoge energiekosten. Als gerenommeerde dakdekker nabij Lingewaard kunnen wij uw dak weer in een goede conditie brengen, zodat u kunt besparen op de stookkosten. Wij voeren dan een dakrenovatie graag voor u uit.

Dakdekker Lingewaard

Dakbedekking plat dak

Wilt u een plat dak isoleren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij isoleren zowel platte als schuine daken. Dit doen wij met een kunststof of bitumen dakbedekking. Wilt u meer weten over dakbedekking op een plat dak? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Theda-Dak bij Lingewaard is een veelzijdig bedrijf en wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

Epdm dakbedekking

Epdm staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het is ijzersterk en waterdicht rubber. Ideaal materiaal voor op het dak dus. Epdm dakbedekking vergt weinig onderhoud en gaat vaak 40 tot 50 jaar mee. Naast de lange duurzaamheid is epdm ook nog eens erg milieuvriendelijk materiaal. Het is namelijk voor 100 procent herbruikbaar. Epdm kan op alle soorten daken worden aangebracht.

Op zoek naar een dakdekker in Lingewaard? Maak nu een afspraak

Bent u op zoek naar een dakdekker in Lingewaard en wilt u Theda-Dak inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via 026 – 325 58 93 en via het contactformulier op deze website. Of stuur een email naar . Theda-Dak bij Lingewaard is een servicegericht bedrijf en hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Wij bieden u dan ook een perfecte service. Als gerenommeerd dakdekkersbedrijf bij Lingewaard zorgen wij er dan ook voor dat u snel geniet van meer comfort.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2023. Theda Dak B.V Sitemap