Dakdekker Oosterhout

Vind hier een dakdekkersbedrijf in Oosterhout

Theda-Dak in Oosterhout is gespecialiseerd in dakwerken. Als veelzijdig en ervaren bedrijf bij Oosterhout verzorgen wij uw dakbedekkingen. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor een bitumineuze of een epdm dakbedekking. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons. Bel 026 – 325 58 93.

Onze werkzaamheden

Theda-Dak bij Oosterhout is al vele jaren gespecialiseerd in het onderhouden van uw dak. In al deze jaren hebben wij projecten uitgevoerd voor tal van klanten. Dit hebben wij naar alle tevredenheid gedaan. Ons klantenbestand is zeer divers en bestaat uit zowel aannemers als particulieren. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het aanbrengen en uitvoeren van:

Met onze dakbedekkingen garanderen wij u een waterdichte garantie. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar in Oosterhout.

Dakdekker Oosterhout

Dakbedekking plat dak en schuin dak

Wij kunnen een schuin en een plat dak isoleren met epdm. Een epdm dakbedekking bestaat uit ijzersterk, waterdicht, kunststof materiaal. Het is zeer duurzaam en vraagt om weinig onderhoud. Daarnaast is epdm wortelvast, rotbestendig en bestand tegen ozon- en uv-straling. Het is elastisch en hierdoor ontstaan er geen naden in de hoeken van het dak. Een epdm dakbedekking gaat meer dan veertig jaar mee, zonder dat u hier veel omkijken naar heeft. U kunt er dan ook jarenlang van genieten in Oosterhout.

Bitumineuze dakbedekking

Naast epdm kunnen wij een dakrenovatie ook uitvoeren met bitumen. Dit is waterdicht materiaal dat bestand is tegen ruwe weersomstandigheden. Dankzij de isolerende eigenschappen is bitumen ideaal bedekkingsmateriaal voor een plat dak. Verder is dit materiaal zeer goed bestand tegen veroudering en temperatuursveranderingen. Een groot voordeel van een bitumineuze dakbedekking is dat deze erg duurzaam en betaalbaar is. Zo gaat bitumen ruim twintig jaar mee.

Dakdekker nodig in Oosterhout?

Zoekt u een ervaren dakdekker in Oosterhout die een dakrenovatie kan uitvoeren? Maak dan nu een afspraak met Theda-Dak. Dit kunt u doen via het contactformulier op deze website of bel naar 026 – 325 58 93. Verder kunt u ook een mail sturen naar . Wij komen snel eens bij u langs om u meer te vertellen over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Ons bedrijf staat bekend om zijn goede service van een hoogwaardige kwaliteit.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2023. Theda Dak B.V Sitemap