Dakdekker Velp

Vind hier een ervaren dakdekker in Velp

Theda-Dak in Velp is een ervaren specialist op het gebied van dakwerken. Wij zijn een ervaren dakbedekkingsbedrijf bij Velp dat totaaloplossingen verzorgt op het gebied van dakbedekkingen. Hierbij kunt u denken aan een bitumineuze of een epdm dakbedekking. Met onze diensten staan wij voor een waterdichte garantie. Meer weten? Maak dan snel eens een afspraak met ons voor meer informatie. Wij kunnen ook een vrijblijvende offtere voor u maken. Bel: 026 – 325 58 93.

Wij brengen uw dak weer in een topconditie

Een dakdekker van Theda-Dak bij Velp brengt uw dak weer in een topconditie. Hierdoor zult u al snel meer woon- en werkcomfort ervaren. Er gaat al snel veel warmte verloren in de woning of het gebouw als het dak verrot of slecht onderhouden is, iets dat natuurlijk erg onplezierig is. Daarnaast leidt een slecht dak ook weer tot hogere energiekosten. Een dakdekker van ons bedrijf zorgt ervoor dat u een dak krijgt dat jarenlang meegaat, zonder dat u hiernaar om hoeft te kijken.

Dakbedekking plat dak

Ons dakbedekkingsbedrijf bij Velp kan een dakrenovatie uitvoeren door een epdm dakbedekking aan te brengen. Dit is duurzame, sterke en waterdichte kunststof. Epdm biedt u tal van voordelen. Zo is het:

 • Wortelvast
 • Rotbestendig
 • Bestand tegen ozon- en uv-stralen
 • Duurzaam
 • Bestand tegen chemische stoffen

Wij kunnen elk plat dak isoleren met een epdm dakbedekking. Hiermee wordt uw dak optimaal geïsoleerd. Het is van een hoogwaardige kwaliteit en het is duurzaam. Epdm gaat tussen de 40 en 50 jaar mee en het heeft weinig onderhoud nodig. U kunt er jarenlang van genieten zonder dat u er omkijken naar heeft.

Dakdekker Velp - EPDM dakbedekking Velp

Bel ons voor een afspraak in Velp

Bent u op zoek naar een dakdekker in Velp? Maak dan nu een afspraak met ons voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten. Wij komen bij u langs om u meer te vertellen. Tijdens dit gesprek bieden wij u ook een vrijblijvende offerte aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt een afspraak met ons maken via het contactformulier op deze website of door te bellen of te mailen naar 026 – 325 58 93 en . Als u ons inschakelt voor een dakrenovatie in Velp dan garanderen wij u dan ook dat wij u een dakbedekking leveren van een hoogwaardige kwaliteit.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap