Dakdekker Westervoort

Vind snel een professioneel dakdekkersbedrijf Westervoort

Voor een dakrenovatie in Westervoort bent u bij Theda-Dak helemaal aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van totaaloplossingen op het gebied van dakbedekkingen. Hierbij kunt u onder meer denken aan een dakrenovatie of dakisolatie. Meer weten? Bekijk dan eens onze website voor meer informatie.

Een diverse klantenkring

Theda-Dak bij Westervoort timmert al meer dan twaalf jaar aan de weg. Sinds onze oprichting hebben wij al voor tientallen klanten werkzaamheden uitgevoerd. Deze projecten hebben wij altijd naar alle tevredenheid afgerond. Onze klantenkring is zeer divers en bestaat zowel uit aannemers als particulieren.

Goede service en veelzijdige diensten

Als gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf in de regio Westervoort staan wij bekend om onze goede service en veelzijdige diensten. Zo kunnen wij een dak renoveren met milieuvriendelijk bouwmateriaal. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een dakrenovatie met milieuvriendelijk materiaal wordt namelijk voor een deel gesubsidieerd. Onze dakwerken bestaan onder meer uit het aanbrengen en uitvoeren van:

Kortom; wij bieden diverse diensten aan. Voordat wij uw dak bedekken, controleren wij eerst de conditie ervan. Aan de hand van deze controle brengen wij een advies en een offerte uit. Als u hiermee akkoord gaat, dan plannen wij, in overleg met u, een datum om het dak te renoveren. Wij voeren deze renovatie snel en efficiënt uit. Binnen een aantal dagen kunt u dan genieten van een nieuw dak en meer woon- of werkcomfort.

Dakdekker Westervoort

Dakbedekking plat dak

Wilt u een plat dak isoleren? Dan is een epdm dakbedekking ideaal. Dit kunststof materiaal is waterdicht, isolerend en vergt haast geen onderhoud. Daarnaast gaat het zeer lang mee. Epdm blijft ruim 40 tot 50 jaar op uw dak zitten.

Wij zijn uw dakdekker in Westervoort

Bent u op zoek naar een dakdekker in Westervoort? Maak dan vandaag nog een afspraak met Theda-Dak. Wij komen snel bij u langs in Westervoort om u meer te vertellen over de mogelijkheden.

Dit proces loopt vanaf het aanbieden van de offerte tot aan de oplevering. Met onze dakisolaties biedt ons dakbedekkingsbedrijf in Westervoort u een waterdichte garantie.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 026 – 325 58 93 of stuur een e-mail naar . Als wij uw dak renoveren dan nemen wij alle zorg uit handen.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap