Dakdekker Zevenaar

Dakrenovatie uitvoeren in Zevenaar?

Wilt u een dakrenovatie uitvoeren aan uw woning in Zevenaar? Maak dan een afspraak met Theda-Dak. Bij ons bent u op de juiste plek voor een waterdichte dakbedekking. Wij zijn al ruim twaalf jaar dé specialist op het gebied van dakwerken. Wij leggen in Zevenaar onder meer kunststof en bitumineuze dakbedekkingen aan en voeren lood- en zinkwerken uit. Een dakdekker met kwaliteit!

Is uw dak in een slecht conditie?

Verkeert uw dak in een slechte conditie? Schakel dan onze dakdekker bij Zevenaar in. Deze voert een perfecte dakrenovatie voor u uit. Onze vakman brengt het dak weer in een optimale staat. Met een dakrenovatie verbeteren wij niet alleen de conditie van uw dak, maar ook uw woon- of werkcomfort. Een dak dat slecht is onderhouden, is verouderd of rot is, verliest veel warmte. Dit kan ook weer leiden tot erg hoge energiekosten. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw dak in een perfecte conditie wordt gebracht. Wij brengen een waterdichte epdm dakbedekking aan.

Dakbedekking plat dak

Wij kunnen een plat dak isoleren met een epdm dakbedekking. Epdm is een afkorting van ethyleen propyleen dieen monomeer. Dit is een sterke, waterdichte kunststof die jarenlang meegaat. Een epdm dakbedekking kent tal van voordelen, zoals:

 • Rotbestendig
 • Duurzaam
 • Bestand tegen veranderende weersomstandigheden
 • Wortelvast
 • Bestand tegen UV- en ozon-stralen
 • Elastisch waardoor de hoeken en randen goed kunnen worden opgevuld
 • Bestand tegen chemische stoffen

Met een epdm dakbedekking kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Dit materiaal gaat meer dan 40 jaar mee en heeft haast geen onderhoud nodig. Het is milieuvriendelijk en u kunt er jarenlang van genieten.

Dakdekker Zevenaar

Ontvang een vrijblijvende offerte

Als u ons inzet voor een dakisolatie- of renovatie in Zevenaar dan controleren wij eerst de conditie van uw dak. Daarna geven wij u een uitgebreid advies en brengen wij een offerte uit. Deze is geheel vrijblijvend. Dit betekent dus dat u helemaal nergens aan vast zit. Als u met de offerte akkoord gaat dan plannen wij data in om uw dak te renoveren.

Wilt u Theda-Dak in Zevenaar inschakelen?

Wilt u ons dakbedekkingsbedrijf bij Zevenaar inschakelen? Bel of mail ons dan vandaag nog om een afspraak te maken. Wij komen dan bij u langs om u te informeren en een vrijblijvende offerte aan te bieden. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of bel naar 026 – 325 58 93. Als gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf in Zevenaar garanderen wij u dan ook een waterdichte dakisolatie.

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  © Copyright 2024. Theda Dak B.V Sitemap